Nezaobilazano mjesto za druženja i proslave

Nezaobilazano mjesto za druženja i proslave

Restoran Fabbrica vaše idealano mjesto za sve poslovne i obiteljske proslave i zabave

U potrazi ste za idelanim prostorom za vaše poslovne i obiteljske proslave, poput domjenaka, proslave rođendana, promocija, krstitki, pričesti, krizmi, krštenja i svih drugih prigoda koje želite obilježiti na poseban način?

Obratite nam se s povjerenjem i cijelu organizaciju prepustite našem stručnom timu. Organiziramo proslave prilagođene vašim željama a naš moderno uređen restoran u istočnom dijelu Zagreba zajedno s našim vrhunskim osobljem učinit će sve da se osjećate ugodno i da druženje svima ostane u lijepom sjećanju.

Mi u Fabbrica timu vjerujemo da svaki trenutak slavlja zaslužuje posebnu pažnju i jedinstvenu uslugu. Naša najvažnija misija je osigurati da vaše druženje bude nezaboravno. Stručni tim pomoći će vam u svakom koraku organizacije, bilo da je riječ o intimnoj večeri s obitelji, velikom slavlju s prijateljima, ili poslovnom ručku i prezentaciji, prilagođavamo se vašim željama i potrebama.

Naša ponuda jela zadovoljava najviše standarde kvalitete a naši kreativni kuhari ponudit će vam izvrsne jelovnike prilagođene vašim ukusima.

Ugodan ambijent i dobro osmišljen prostor stvaraju atmosferu koja je istovremeno opuštajuća i elegantna. Bez obzira na vrstu događaja, možete biti sigurni da će vaši gosti uživati.

Kako bismo vaš posjet učinili još ugodnijim, osigurali smo i besplatan parking za naše goste.

Naša profesionalnost, pažnja prema detaljima i vrhunska jela jamče da ćete biti zadovoljni uslugom.

 

Obratite nam se s povjerenjem a mi ćemo se potrudit zadovoljiti svaki vaš zahtjev i osigurati da vaša proslava bude nezaboravana.

Restoran Fabbrica –  vašu destinacija za nezaboravne događaje i posebne prigode!

Kontakt:  +385 91 248 1900   –   info@fabbrica.hr